Agilis blog

Agilis blogunk olyan tartalmaknak a gyűjteménye, amelyek segítenek az agilis legmagasabb szintjének elérésében. Agilis eszközökről, kipróbált és bevált agilis módszerekről tanulhatsz velünk.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Motivacio-Inspiracio-RI

Inspiráció és motiváció agilis módszerrel

Ebben a cikkben a Keepler vállalat példáján keresztül mutatjuk be, hogy hogyan lehet már az induláskor integrálni a Management 3.0-t egy szervezetbe. Megtudhatod, hogy hogyan hatott a Management 3.0 a vállalati kultúrára – és hogyan kezdődött mindez egy Management 3.0 workshoppal.

Agilis gyűjtemény

Merit-money

Merit Money, mint közösségi jutalmazó rendszer 

Mi is a Merit Money, és hogyan használható motivációs eszközként a Management 3.0 rendszerében? A Typeform nevű cég példáján keresztül mutatjuk be ezt a kollégák közötti közvetlen elismerési koncepciót, és néhány hasznos tanulságot.

Unfix-modell-Jurgen-Appelo-RI

Az unFIX modell

Az unFIX modell a legújabb alternatívája az eddig ismert skálázott keretrendszereknek. Jurgen Appelo új koncepciója és vizualizációja a korábbi modellekre és ötletekre.

Change agent ismérvei

A JÓ CHANGE AGENT ISMÉRVEI

A change agent sikere négy kulcsfontosságú tényezőn múlik. Ez a motiváció, a bizalom, az empátia, és a befolyás. Hogyan válhatsz nagykövetté?