Menedzsment 3.0 workshop

Alulmotiváltnak érzed a csapatod? Mindig azt várják, hogy te hozd meg a döntést, nem vállalnak felelősséget? Már hónapok/évek óta dolgozol egy csapattal és szeretnéd mérni hova jutottál? Neked is szükséged lenne a visszacsatolásra? Rengeteg menedzsment könyvet olvastál, de a gyakorlatban ezeket nem tudtad teljesen átültetni? 

Ha a fenti kérdések egyike is szíven talált, akkor ezt a workshop-ot neked találták ki! 

Ugyanis a Menedzsment 3.0 workshop nem csak szórakoztató, de ami még fontosabb, hogy gyakorlatias, azaz olyan gyakorlati eszközöket és praktikákat mutat be, amiket a résztvevők már a következő nap kipróbálhatnak. Nem egy új modell, hanem egy gondolkodásmód, amely olyan tanácsok és technikák variációja, ami segítséget nyújt a szervezet minden tagjának (nem csak menedzsereknek!) hozzájárulni a cég eredményességéhez ebben a változó világban.

A tréning alkalmával olyan kísérleteket csinálunk együtt, amelyek megismertetik a gondolkodásmódot, amelynek egyik alappillérje, hogy a vezetés nem csak a menedzserek felelőssége, hanem mindenkié, úgyhogy a tréninget mindenkinek ajánljuk! De legfőképpen olyan szakértőknek, akik a változásért felelősek. 

Tartalom

A menedzsment 3.0 tréning olyan vezetői kérdésekre válaszol, mint például:

Hogyan válasszak motivációs eszközt eltérő helyzetekben?

Hogyan növelhetem a tulajdonosi szemléletet a kollégáimban?

Hogyan tudjuk megváltoztatni a vállalati kultúrát?

Hogyan lehet mérni az eredményességet?

A menedzsment 3.0 tanfolyam minden részéhez gyakorlati feladatok és eszközök tartoznak.

Emberek energizálása

Az emberek a szervezet legfontosabb részei, ezért a vezetőknek meg kell tenniük mindent, hogy fenntartsák az aktivitásukat, kreativitásukat és motivációjukat.

Csapatok felhatalmazása

A csapatok önszerveződéséhez a környezet biztosítására, felhatalmazására és a vezetők bizalmára van szükség.

Kötelezettségek tisztázása

Az önszerveződés eredménye bármi lehet, ezért fontos a közös értékrend, kultúra és a tiszta jól definiált célok megfogalmazása

Kompetenciák fejlesztése

A csapatok nem tudják elérni a céljaikat, ha a csapattagoknak nincsenek meg az ehhez szükséges képességeik, ezért a vezetők feladata, hogy segítsék a megfelelő kompetenciák fejlesztését.

Szervezeti együttműködés

A csapatok egy komplex szervezeten belül működnek, ezért fontos a megfelelő szervezeti struktúra kialakítása, ami támogatja munkájukat.

Változás menedzsment

Az embereknek, csapatoknak és szervezeteknek folyamatosan kell, hogy fejlődjenek, hogy képesek legyenek alkalmazkodni az állandóan változó környezethez.

Mit kapsz a két nap után?

  • A gyakorlati feladatokról és alkalmazható eszközökről bemutatott tananyag elektronikus másolatát (PDF) 
  • Management 3.0 Fundamentals Online Workshop attendee szertifikációt 
  • Részese lenni a magyarországi Menedzsment 3.0 közösségnek, ahol lehetőség van a tréning során bemutatott eszközök és gyakorlatok kipróbálásának a kiértékelésére

Időtartam: 16 óra (8 óra naponta)

Nyelv: magyar

Helyszín: online workshop

280.000 Ft

Menedzsment 3.0 facilitátorok

Szmola Roland

Danka Zsuzsa

Visszajelzések

5/5

“Menedzsment 3.0 eszközeinek kipróbálása és gyakorlati tapasztalatok szerzése, világos magyarázatokkal és példákkal”

5/5

“Barátságos, felkészült szervezés. A vállalati kultúra szekció olyannyira inspirált, hogy megváltoztattam a naptárhasználati szokásomat, mert ráébredtem, hogy a korábbi módszer nem épített egészséges kultúrát.”

4/5

“Változatos, figyelemfelkeltő, türelmes facilitálás.”