keresési feltétel:

Képzések


Ismerd meg képzéskínálatunkat, vagy lépj velünk kapcsolatba egyedi igényeid megvalósítása kapcsán.

LEGO workshop - agilis vs. klasszikus

Danka Zsu, Szabó Balázs, Vesszős Péter

Helyszín : Személyesen

Intro

Találkoztál már azzal a kifejezéssel, hogy agilis módszertan, de nem tudod miben más, mint a klasszikus projektvezetés? Ha szeretnéd megérteni a fő különbséget, de nem akarsz egy hosszú módszertani képzésen részt venni, vagy ha szeretnéd a szervezetben megerősíteni az agilis módszertant és elkötelezni a kollégáidat ebben az új megközelítésben, akkor ezt a képzést neked találták ki.

Cél

A tréning alapvetően a játszva tanulás megközelítésre építve segít betekintést nyeri a ma használt két nagy projektvezetési módszertan (vízesés vagy más néven klasszikus és agilis) közötti alapvető különbségekbe. Nem célunk, hiszen a képzés időtartama nem is ad erre lehetőséget, hogy mély módszertani ismeretanyagot adjunk át, és nem fogjuk minősíteni egyik vagy másik módszertant.

Kinek ajánljuk

A képzést elsősorban két helyzetben hozhat kimagasló értéket egy vállalatnak. Ha egy szervezet még csak most ismerkedik az agilitással és meg szeretné érteni, hogy miben fog ez a megközelítés mást hozni a projektvezetésben a korábbi klasszikus projektvezetéshez képest, de még nem szeretnének több napos vagy hetes szakmai tréningen részt venni, akkor itt az alapvető elveket meg tudják ismerni. Azoknál a szervezeteknél is hasznosnak tartjuk a tréning használatát, ahol esetleg már sziget-szerűen elindultak agilis projektek, de a szervezet egésze még nem érti teljesen azt, vagy az agilis transzformáció elakadt. Ez a tréning segíthet abban, hogy az alapelveket érthetően eljuttassa azokhoz a kollégákhoz is, akiknek nem feladata az agilitás mély szakmai megértése.

Tartalom

 • Klasszikus – vízesés – projekt feladat megoldása LEGO elemek használatával 2 csoportban
 • Agilis projekt feladat megoldása LEGO elemek használatával 2 csoportban
 • Az esetek közös feldolgozása és következtetések levonása

Leírás

A LEGO mára egy olyan játékká vált, amit szinte mindenki ismer és próbált már. A tréningünk is ezt az univerzális és kreatív játékot használva segít tanulni. Az együtt eltöltött időben a résztvevői (10-12 fő) kört két csoportba osztva két rövid projekt feladaton keresztül szimuláljuk a két módszertant, majd a feladat megoldást követően közösen beszéljük át a megélt különbségeket és tanulságokat. A tréning előre definiált feladatokkal és játékszabállyal érkezik, így nincs szükség hosszú előkészítő munkára. A résztvevői körtől nem elvárás, hogy projektvezetési tapasztalattal vagy tudással rendelkezzen.
Kihelyezett képzés
Amennyiben érdeklődsz kihelyezett képzéseink iránt, kérlek vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot.

Agilis alapok csapatoknak

Janovszki Zsolt, Szmola Roland, Danka Zsu, Szabó Balázs

Helyszín : Online vagy személyesen

Intro

Agilis módszertanra váltás során kiemelten fontos, hogy a változásba bevont személyek, szakértők értsék milyen kihívások várnak rájuk, mivel jár az új környezetben való munka.

Cél

Elérni, hogy a résztvevők közös nyelvet beszéljenek, értsék az Agilitáshoz köthető alapfogalmakat.

Kinek ajánljuk

Ideális olyan személyeknek, akik még csak ismerkednek az Agilitással, vagy egy transzformáció során számukra új környezetben kell helytállniuk.

Tartalom

 • Agilis bevezetés
 • Bevezető az alapvető keretrendszerekbe: Scrum, Kanban
 • Szerepkörök
 • Események
 • Continuous improvement
 • Leszállítandó (értékek által vezérelve), eredménytermékek, dokumentáció
 • tévhitek, csapdák

Leírás

A csapatod elindult az agilitás útján? Akkor jó helyen jársz! Ekkor kiemelten fontos, hogy a változásba bevont személyek, szakértők értsék milyen kihívások várnak rájuk, mivel jár az új környezetben való munka.

A tréning célja elérni, hogy a transzformáció résztvevői közös nyelvet beszéljenek, értsék az agilitáshoz köthető alapfogalmakat.

A képzés során megismerheted, mit jelent az agilis gondolkodás, milyen keretrendszerek léteznek. Megismerheted, mik a csapattagok szerepei és felelősségi körei, miközben megtudhatod, hogy milyen ceremóniák léteznek agilis működés során. Bemutatjuk, mit jelent az agilitás során a folyamatok szüntelen fejlesztése, az értékvezérelt szállítás és mik az agilitás kapcsán felmerülő leggyakoribb tévhitek és csapdák.
Kihelyezett képzés
Amennyiben érdeklődsz kihelyezett képzéseink iránt, kérlek vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot.

Menedzsment 3.0 képzés

Szmola Roland, Danka Zsu

Helyszín : Online vagy személyesen

Intro

Vezesd a változást! Alulmotiváltnak érzed a csapatod? Mindig azt várják, hogy te hozd meg a döntést, nem vállalnak felelősséget? Már hónapok/évek óta dolgozol egy csapattal és szeretnéd mérni hova jutottál? Neked is szükséged lenne a visszacsatolásra? Rengeteg menedzsment könyvet olvastál, de a gyakorlatban ezeket nem tudtad teljesen átültetni?

Ha a fenti kérdések egyike is szíven talált, akkor ezt a workshop-ot neked találták ki!

Ugyanis a Menedzsment 3.0 workshop nem csak szórakoztató, de ami még fontosabb, hogy gyakorlatias, azaz olyan gyakorlati eszközöket és praktikákat mutat be, amiket a résztvevők már a következő nap kipróbálhatnak. Nem egy új modell, hanem egy gondolkodásmód, amely olyan tanácsok és technikák variációja, ami segítséget nyújt a szervezet minden tagjának (nem csak menedzsereknek!) a cég eredményességéhez ebben a változó világban.

A tréning alkalmával olyan kísérleteket csinálunk együtt, amelyek megismertetik a gondolkodásmódot, amelynek egyik alappillérje, hogy a vezetés nem csak a menedzserek felelőssége, hanem mindenkié, úgyhogy a tréninget mindenkinek ajánljuk! De legfőképpen olyan szakértőknek, akik a változásért felelősek.

Tartalom

A tréning olyan vezetői kérdésekre válaszol, mint például:
 • Hogyan válasszak motivációs eszközt eltérő helyzetekben?
 • Hogyan növelhetem a tulajdonosi szemléletet a kollégáimban?
 • Hogyan tudjuk megváltoztatni a vállalati kultúrát?
A tanfolyam minden részéhez gyakorlati feladatok és eszközök tartoznak. A hat modul a következő:
 • Emberek energizálása
  • Az emberek a szervezet legfontosabb részei, ezért a vezetőknek meg kell tenniük mindent, hogy fenntartsák az aktivitásukat, kreativitásukat és motivációjukat.
 • Csapatok felhatalmazása
  • A csapatok önszerveződéséhez a környezet biztosítására, felhatalmazására és a vezetők bizalmára van szükség.
 • Kötelezettségek tisztázása
  • Az önszerveződés eredménye bármi lehet, ezért fontos a közös értékrend, kultúra és a tiszta jól definiált célok megfogalmazása
 • Kompetenciák fejlesztése
  • A csapatok nem tudják elérni a céljaikat, ha a csapattagoknak nincsenek meg az ehhez szükséges képességeik, ezért a vezetők feladata, hogy segítsék a megfelelő kompetenciák fejlesztését.
 • Szervezeti együttműködés
  • A csapatok egy komplex szervezeten belül működnek, ezért fontos a megfelelő szervezeti struktúra kialakítása, ami támogatja munkájukat.
 • Változás menedzsment
  • Az embereknek, csapatoknak és szervezeteknek folyamatosan kell, hogy fejlődjenek, hogy képesek legyenek alkalmazkodni az állandóan változó környezethez.
Kihelyezett képzés
Amennyiben érdeklődsz kihelyezett képzéseink iránt, kérlek vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot.

Scrum Master képzés

Janovszki Zsolt

Helyszín : Online vagy személyesen

Intro

Érdekel hogyan lehetséges Agilis csapatokat segíteni abban, hogy maximalizálják a teremtett üzleti értéket? A mi képzésünk segít abban, hogyan legyél hatékony, felkészült és gyakorlati eszköztárral rendelkező Scrum Master egy agilis szervezetben. Amennyiben szeretnéd, a képzést követően vizsgát is tehetsz a tudásodról, hogy nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal is rendelkezz.

Cél

Megtanítjuk hogyan támogasd a csapatot az Agilis módszertani fejlődésükben, elmagyarázzuk hogyan érdemes facilitálni az agilis ceremóniákat, pl. tervezést, napi standup-okat, retrospektíveket. A képzés során megismerkedsz a szolgáló vezetés alapelveivel, amelyek mentén segíthetsz létrehozni egy jól teljesítő, motivált, és fejlődni vágyó csapatot.

Kinek ajánljuk

Megtanítjuk hogyan támogasd a csapatot az Agilis módszertani fejlődésükben, elmagyarázzuk hogyan érdemes facilitálni az agilis ceremóniákat, pl. tervezést, napi standup-okat, retrospektíveket. A képzés során megismerkedsz a szolgáló vezetés alapelveivel, amelyek mentén segíthetsz létrehozni egy jól teljesítő, motivált, és fejlődni vágyó csapatot.

Tartalom

 • Agilis módszertanok
 • Szerepek
 • Ceremóniák, események
 • Eszköztár
 • Kimutatások, grafikonok
 • Csoportok kezelése

Leírás

A Scrum Master a Scrum csapat védőpajzsa, szolgálója, ő az, aki segít fazont szabni a csapatnak, aki megadja a ritmust. Mint a karmester. Ha olyasvalaki vagy, aki élvezi, hogy sikerhez segíthet másokat, jó helyen jársz. Ha érdekel, hogyan lehetséges agilis csapatokat támogatni abban, hogy maximalizálják a teremtett üzleti értéket, jó helyen jársz. A mi képzésünk segít abban, hogyan legyél hatékony, felkészült és gyakorlati eszköztárral rendelkező Scrum Master egy agilis szervezetben.

Bemutatjuk, hogy mi fán terem az agilitás, megismerkedünk a Scrum keretrendszerrel. Megtanítjuk, hogyan támogasd a csapatot az Agilis módszertani fejlődésükben, elmagyarázzuk hogyan érdemes facilitálni az agilis ceremóniákat (pl. a tervezést, napi standup-okat, retrospektíveket). Megtudhatod, hogyan támogathatod a csapatodat az agilis gondolkodásmód elsajátításában. A képzés során megismerkedsz a szolgáló vezetés alapelveivel, amelyek mentén segíthetsz létrehozni egy jól teljesítő, motivált, és fejlődni vágyó csapatot.
Amennyiben szeretnéd, a képzést követően vizsgát is tehetsz, nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal is rendelkezz.
Kihelyezett képzés
Amennyiben érdeklődsz kihelyezett képzéseink iránt, kérlek vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot.

Advanced Scrum Master

Janovszki Zsolt

Helyszín : Online vagy személyesen

Intro

Gyakorló Scrum Masterként már biztos alapokkal rendelkezel az Agilis módszertanok kapcsán, megtapasztaltad hogyan lehet hatékonnyá, eredményessé tenni egy csapatot. Ez a képzés segít továbbfejleszteni a tudásodat, új eszközöket mutatni, és utat mutatni hogyan járulhatsz hozzá a csapatszinten túl ahhoz, hogy a szervezet hatékonyabban működjön.

Cél

Emeld a vezetői tudásodat a következő szintre. A képzés továbbfejleszti a facilitációs és coaching képességeidet, segít elkerülni a tipikus buktatókat, és tovább ösztönöz a fejlődésre. Képessé teszünk arra, hogy a Lean, a Kanban, DevOps és SAFe alapelvek által fejleszd a csapatod, valamint felfedezheted a szakmai közösségekben rejlő lehetőségeket.

Kinek ajánljuk

Gyakorlattal rendelkező Scrum Mastereknek, Agilis környezetben dolgozó szakértőknek

Tartalom

 • Több csapat párhuzamos kezelések, csapatok közötti dinamikák
 • Optimális működés skálázott környezetben
 • Facilitáció és coaching eszköztár bővítése
 • Szakmai közösségek építése
 • Szétválasztott (földrajzilag, eltérő időzónák) csapatok menedzselése

Leírás

A Scrum Master a Scrum csapat védőpajzsa, szolgálója, ő az, aki segít fazont szabni a csapatnak, aki megadja a ritmust. Mint a karmester. Ha már te is ilyen vagy, és szeretnéd továbbfejleszteni tudásodat, szélesíteni az eszköztáradat, jó helyen jársz. Gyakorló Scrum Masterként már biztos alapokkal rendelkezel az Agilis módszertanok kapcsán, megtapasztaltad hogyan lehet hatékonnyá, eredményessé tenni egy csapatot. Ez a képzés segít továbbfejleszteni a tudásodat, új eszközöket és utat mutat ahhoz, hogyan járulhatsz hozzá a csapatszinten túl ahhoz, hogy a szervezet hatékonyabban működjön.

Emeld a vezetői tudásodat a következő szintre! A képzés továbbfejleszti a facilitációs és coaching képességeidet, segít elkerülni a tipikus buktatókat, és tovább ösztönöz a fejlődésre. Képessé teszünk arra, hogy a Lean, a Kanban, DevOps és SAFe alapelvek által fejleszd a csapatod, valamint felfedezheted a szakmai közösségekben rejlő lehetőségeket.

A képzés során megtanítunk, hogyan kezelj párhuzamosan több csapatot, hogyan működnek a csapatok közötti dinamikák. Bemutatjuk, milyen az optimális működés skálázott környezetben. Bővítjük facilitációs és coaching eszköztáradat, valamint segítünk abban, hogyan építs szakmai közösségeket, hogyan támogass szétválasztott csapatokat.

Egyéb információk

A képzés során azt feltételezzük, hogy a résztvevők tisztában vannak az Agilitáshoz kapcsolódó alapfogalmakkal, tapasztalattal rendelkeznek.
Kihelyezett képzés
Amennyiben érdeklődsz kihelyezett képzéseink iránt, kérlek vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot.

Product Owner képzés

Janovszki Zsolt

Helyszín : Online vagy személyesen

Intro

Milyen képességek szükségesek ahhoz, hogy értéket tudj teremteni Agilis környezetben. A képzésünk definiálja milyen felelősségei, lehetőségei vannak a PO-nak, segíti abban, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésére a hatékony munkavégzés érdekében.

Cél

Megmutatni hogyan dolgozzon a PO, hogy maximalizálja az üzleti és ügyfél értéket egyaránt. A képzés bemutatja, hogy az ügyfélközpontú megközelítéssel készített termékek hogyan készülhetnek el gyorsabban, hogyan juthatnak hamarabb a piacra.

Tartalom

 • Agilis keretrendszerek
 • Szerepek
 • Termék piaci teljesítménye
 • PO szerepe a szervezetépítésben
 • Scrum események PO szemmel
 • Eszközök
 • Priorizálás
 • Kimutatások, grafikonok
 • Tesztelés és minőségbiztosítás
 • Termékfejlesztés

Leírás

A Product Owner a kapocs az ügyfél és a csapat között. Ő az, aki felel azért, hogy valós értéket szállítson a csapat, miközben legyen egy motiváló jövőkép a kollégák előtt. Olyan, mint egy zeneszerző. Ha olyasvalaki vagy, aki szeret újat álmodni, miközben megbecsült szakértője szeretnél lenni egy adott témának, jó helyen jársz.

A tréning célja, hogy megtudd, hogyan dolgozz a Product Ownerként úgy, hogy képes legyél maximalizálni az üzleti- és ügyfélértéket egyaránt. A képzés bemutatja, hogy az ügyfélközpontú megközelítéssel készített termékek hogyan készülhetnek el gyorsabban, hogyan juthatnak hamarabb a piacra.

Megtanítjuk, milyen képességek szükségesek ahhoz, hogy értéket tudj teremteni agilis környezetben. A képzésünk definiálja, milyen felelősségei, lehetőségei vannak a PO-nak, segíti abban, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésére a hatékony munkavégzés érdekében.

Beszélünk az agilis keretrendszerekről és szerepekről, illetve arról, hogy ezek hogyan néznek ki PO szemszögből. Szót ejtünk arról, hogy min múlik a termék piaci teljesítménye. Megmutatjuk, milyen eszközeid vannak, hogyan érdemes priorizálni, mire kell figyelni ahhoz, hogy a termék megfelelő minőségben készüljön el.
Kihelyezett képzés
Amennyiben érdeklődsz kihelyezett képzéseink iránt, kérlek vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot.

Kapcsolat


Következő lépések
Írj egy üzenetet nekünk
Mi felvesszük veled a kapcsolatot 48 órán belül